Video
Van concept tot klant: is jouw software idee klaar voor de markt?

Ons Team

Ontmoet onze bij-zondere collega’s. Samen vormen zij de teams die succesvolle softwareoplossingen voorzien voor de klant.

Talenten met een hart voor duurzaamheid

Full-Stack Developers, Product Owners, Projectmanagers,.. maar bovenal, mensen met een hart voor waardevolle samenwerkingen en projecten. Elk van hen breng zijn eigen unieke buzz naar het team, van creatieve en eenvoudige code, tot strategishe softwareoplossingen. Ze stellen zich niet zelf voor, maar worden ondersteund door de woorden van een collega. Wil je hen ontmoeten, aarzel niet om met hen te connecteren of een mail te sturen.

Image member of the team

Brend Simons

Full-Stack Developer

Brend is analytisch heel sterk en weet altijd een kritische vraag te stellen. Technische uitdagingen motiveren hem. Hij is ook gewoon een toffe collega waar je altijd op kan rekenen.

Image member of the team

Christophe Mees

Full-Stack Developer

Christophe is een geweldige persoon die altijd bereid is om zijn kennis te delen. Hij heeft een scherp analytisch denkvermogen en blinkt uit in probleemoplossend denken. Wat hem echt onderscheidt, is zijn talent als coach. Als je met vragen zit, weet hij precies welke vragen hij moet stellen om je aan het denken te zetten en je zelf het antwoord te laten vinden.

Image member of the team

Wouter Bauweraerts

Full-Stack Developer

Wouter is een vaste waarde bij The Beehive. Als je iets wilt weten over testen, test driven development of coderen in Kotlin, geeft hij de beste tips en informatie. Wouter zorgt altijd voor kwalitatieve code en pushed iedereen om dezelfde waarde na te streven. Als er ergens iets te vieren valt, staat hij op de eerste rij om mee te doen, maar vooral, om mee te helpen.

Image member of the team

Danny Pollet

Projectmanager

Danny eet al eens graag een frietje! Samen met het gezin, op vrijdag... Dat leerde ik door actiever met hem op een project te werken. Bovenal is Danny een sterke bij in onze korf, een team player en oplossingsgerichte denker. Doet niet zomaar wat gezegd wordt, maar zoekt de beste oplossing voor het team en de klant. Top collega om in jouw team te hebben!

Image member of the team

Dirk Wille

Projectmanager

Dirk, wellicht de meeste enthousiaste Projectmanager die er rondloopt bij The Beehive! Hij staat altijd klaar als er een collega vragen heeft of eens wilt babbelen. Naast zijn project is hij ook enorm actief betrokken bij de interne werking van The Beehive met deelnames in onze Coaching en Events domeinen.

Image member of the team

Elynn Vermeulen

Projectmanager

Elynn is een gedreven projectmanager die altijd open staat met een luisterend oor en die paraat staat voor haar team. Ook is ze niet bang van wat problemen rondom budget of scope aan te pakken en op te lossen. Kort door de bocht, ze is een kanjer van een dame.

Image member of the team

Gianni Versées

Full-Stack Developer

Gianni zijn start bij The Beehive is niemand ontgaan! Fijne kerel die zich in no-time vanop de schoolbanken tot een gevestigde full-stack developer in het team ontpopt heeft. Goe bezig!

Image member of the team

Joris Standaert

Unit Manager

Koning-bij maar met de attitude van de meest noeste werker-bij. Met zijn gedrevenheid en open communicatie probeert hij ieder uit onze korf te laten uitblinken in zijn of haar eigen domein en te motiveren om hun steentje bij te dragen aan het geheel.

Image member of the team

Kevin D’hooge

Projectmanager

Kevin is een joviale, goedlachse kerel die betrokken is bij projecten en heeft als projectmanager een duidelijke visie en manier van werken. Hij zal altijd op een correcte manier het beste uit mensen proberen te halen. Dit zal meestal gepaard gaan met een lach en een grap. Hij is iemand die je kan vertrouwen en op wie je kan bouwen.

Image member of the team

Michael Dhondt

Projectmanager

Michael is enorm gedreven en leergierig. Verder is hij ook een echte familieman waardoor de balans tussen werk en privé voor hem héél belangrijk is.

Image member of the team

Michael Vanhelmont

Full-Stack Developer

Watch out bugs, Michael is coming! Zelf de meest hardnekkige bug moet capituleren als Michael in de buurt is. Michael is een echte doorzetter en werkt heel grondig. Hij heeft enorm veel kennis die hij constant aan het bijschaven is. Hij is ook altijd te vinden voor een extra woordje uitleg.

Image member of the team

Yannick Slegers

Full-Stack Developer

Yannick is een vlotte en leergierige full stack developer die wel houdt van een uitdaging. Hij is al sinds de start van The Beehive bij ons. Steek Yannick in het juiste team en hij gaat de extra mile om het team in haar taak te laten slagen! Yannick heeft geen 'zittend gat' en is de persoon bij wie je moet zijn als je iets wilt afgewerkt krijgen. Hij heeft ook ervaring met lesgeven, dus als iets moet uitgelegd worden op een duidelijke manier moet je bij hem zijn.

Image member of the team

Pascal Riquier

Full-Stack Developer

Pascal is ondertussen al meer dan 20 jaar actief binnen onze groep. Tijdens zijn studies kwam hij eerst in contact met de naar hem vernoemde programmeertaal, maar niet veel later heeft hij de liefde voor Java ontdekt. Naast zo kwalitatief mogelijke code op te leveren, hecht Pascal ook enorm veel waarde aan kennisdeling en het coachen van collega's om hem zo mee te laten groeien. Dit doet hij niet alleen op het werk, maar ook op het voetbalveld, hier coacht hij zijn eigen elftal op basis van zijn ervaring tussen de lijnen. Geen enkel probleem is te complex, samen met zijn team kan Pascal elke uitdaging aan.

Image member of the team

Tim Swerts

Full-Stack Developer

Tim is naast een goedlachse sfeermaker ook een gedreven frontend specialist. Samen met de klant gaat hij steeds op zoek naar de meest gebruiksvriendelijke en doelgerichte oplossingen. Met zijn kritische, maar steeds constructieve, kijk op code, design en gebruiksgemak weet je zeker dat je naast een sterk teamlid ook een fantastische coach hebt die het geheel naar een hoger niveau brengt.

Image member of the team

Werner Van Herrewegen

Product Owner

Werner is iemand die zich heel hard inzet voor de klant. Daarnaast is hij zeer leergierig en deelt hij deze kennis graag. Hij is een gezellig persoon om in ons team te hebben.

Image member of the team

Dimitri Dujardin

Full-Stack Developer

Dimitri is een ervaren ontwikkelaar en teamplayer. Als ontwikkelaar kan hij beroep doen op ruime ervaring en de drive om vraagstukken te willen doorgronden om tot een doordachte oplossing te komen. Als teamplayer zet Dimitri in op het verbinden van mensen en meningen... een bruggenbouwer. Dimitri geniet daarnaast ook van de veelheid aan culturen in onze wereld.

Foto auteur

Devora Friedman

Devora Friedman

Full-Stack Developer

Klop! Klop! Wie is daar? De kritische kritiek genaamd Devora! Ondoordachte ideeën worden per direct door haar de deur gewezen. Zoek niet verder als je een aangenaam teamlid wilt die de lat telkens ietsje hoger legt.

Image member of the team

Samuel Deraet

Full-Stack Developer

Samuel is niet louter een gedreven projectmanager bij The Beehive. Hij is ook een waterpolo speler. Waterpolo lijkt vaak wat een gevecht, maar het is een gevecht voor mekaar, voor je team. Een teamspeler dus, die je maar wat graag op je project wil!

Image member of the team

Tim Steenbeke

Full-Stack Developer

Tim is iemand waarbij je terecht kan voor zowel werk gerelateerde als niet werkgerelateerde zaken. Advies nodig over iets technisch? Tim! Een babbel over vanalles en niets? Tim! Kortom iemand die je zeker en vast als collega wil hebben! Blij dat jij in mijn Team zit, Tim!

Image member of the team

Mathias Smidt

Full-Stack Developer

Mathias is een gedreven collega die steeds open staat om te helpen binnen onze teams en dat zelfs op meerdere projecten. Het is een aangename collega, die goed is met code en met woorden.