Webinar
Van concept tot klant: is jouw software idee klaar voor de markt?

Gebeten door waardevolle software?

Bij The Beehive is het ontwikkelen van waardevolle software onze core beesiness.
Klinkt tof, maar niet uniek.
Wat ons anders maakt, is de manier waarop we samenwerken.

Zo werken wij samen

Foto van het beehive team in gesprek.

Voor elk project - dus ook dat van jou - zet een zelfsturend team zijn tanden in het DNA van je bedrijf. Het gemeenschappelijke doel van alle teamleden? Het verschil maken door zo eenvoudig mogelijk softwareoplossingen op maat aan te bieden voor de complexe uitdagingen waar jullie voor staan.

Zo maken wij het verschil

The value

We luisteren naar je verhaal, denken met je mee en vertalen je probleem naar een concrete softwareoplossing die impact creëert voor je bedrijf.

The transparency

Doorheen het hele proces weet je altijd wat we gedaan hebben, wat we aan het doen zijn, wat we nog gaan doen, en ook wat niet gelukt is.

The simplicity

Door steeds op zoek te gaan naar de meest eenvoudige softwareoplossingen, minimaliseren we jouw cloud- en onderhoudskosten.

The greatness

The Beehive maakt sterk werk. En om onze kwaliteit te garanderen, leggen we de lat hoog. Daarom blijven we bijleren, vertrekken we vanuit test driven designs en integreren we (automated) tests in het creatieproces. Om er maar een paar te noemen.

The independency

Eens ons werk erop zit, kan je met onze code en documentatie eenvoudig zelf aan de slag.

The team

Hoe hard wij ook geloven in de waarde van JVM-talen, we geloven nog meer in de kennis en kunde van ons team. Daarom delen wij onze bagage, ondersteunen we en inspireren we elkaar. En samen maken we ons doel waar.

Dit is onze geloofsbelijdenis

Wij geloven in Sociocratie 3.0. In het principe van zelfsturende teams en de intrinsieke motivatie van elk individu binnen dat team. Daarom zoeken wij betekenisvolle projecten. Omdat we weten dat een gemotiveerd team niet te onderschatten valt. En omdat wij geloven dat ons intern succes bijdraagt aan dat van jou.

Foto van 2 teamleden in gesprek.

Zo helpen we jou

  • Je zoekt een oplossing op maat omdat bestaande softwarepakketten niet voldoen, maar je wil wel dezelfde kwaliteit van een softwarepakket én het comfort om het zelf te onderhouden?
  • Je wil samenwerken met iemand die begrijpt (of wil begrijpen) waar jij naartoe wil? En je wil de toegevoegde waarde voelen en gerapporteerd zien?
  • Je vindt intern niet de juiste IT-profielen en individuele consultants spreken je niet aan? Liever een goed geolied team dat het wiel niet moet heruitvinden?
  • Je houdt niet van verrassingen en bent op zoek naar een betrouwbaar team? Een team dat open en duidelijk met je communiceert?

Zo ziet een samenwerking eruit

Illustratie van het recruitment process

Wil je met ons in zee?

Welkom aan boord! Neem vrijblijvend contact op en laat ons weten waar je naar op zoek bent. Zo vinden we nog eenvoudiger de juiste koers.
Laten we samen golven maken.