Video
Van concept tot klant: is jouw software idee klaar voor de markt?

Waardevolle samenwerkingen

Het ontwikkelen van applicaties is de core business van The Beehive. Onze teams integreren zich bij de klant en gaan zo waardevolle verbindingen aan om softwaretoepassing op maat klaar te stomen voor lancering. Het is alleen door samen te werken, dat we dit kunnen bekomen. Met veel trots kijken wij dan ook naar onze geslaagde projecten.

Een transparant biedplatform voor FedNot

Biddit is een online platform waar je woningen kan kopen en verkopen op basis van biedingen. De nood kwam van de Federatie van Notarissen (FedNot), zij wouden inspelen op het nieuw wettelijk kader rond elektronische openbare verkopen. Zowel het platform als de notarismodule moesten frontend en backend gedesigned worden. Hiervoor ging FedNot op zoek naar de juiste partner en kwam in 2019 bij The Beehive terecht.

Een duurzame samenwerking met BOSA

Bosa DG DT: FOD Beleid en Ondersteuning is een organisatie van de federale overheidsdienst die fungeert als partner rond IT, HR, organisatiebeheersing, integriteitsbeleid en overheidsopdrachten. Hierin was er binnen de diens e-government Identity en Access Management, nood aan meerdere partners om te kunnen beantwoorden aan de groeiende vraag van de gebruiker op vlak van Identity en Access Management. Voor dit groot raamcontract kozen zij voor Cronos, ons moedermaatschappij en zijn wij mede strategisch partner sinds 2015.